به گزارش وبسایت کول دانلود قسمت 23 سریال دل، قسمت 12 سریال هم گناه، و همچنین فیلم های سال دوم دانشکده من و سونامی به مرحله پخش در شبکه نمایش خانگی رسیدند.
شما می توانید با مراجعه به سایت کول دانلود همه این آثار را دانلود و تماشا نمایید. لازم به ذکر است که همگی فایل ها با ترافیک و حجم دانلودی نیم بها برای شما کاربران عزیز محاسبه خواهد شد. کول دانلود از به روزترین و پیشگام ترین سایت ها در زمینه دانلود فیلم ایرانی و دانلود سریال ایرانی می باشد. افزون بر این، در بالای منوی سایت، گزینه سرچ وجود دارد و شما می توانید به هر فیلم دیگری که نیازی داشته باشید با یک جستجوی ساده، دسترسی داشته باشید.

سریال دل با بازی بهرام افشاری، بیژن امکانیان، افسانه بایگان، حامد بهداد، ساره بیات، کوروش تهامی، سعید راد، لیلا زارع، علی سخنگو، مهراوه شریفی نیا، تینو صالحی، مهدی کوشکی، نسرین مقانلو و یکتا ناصر عنوان جدیدترین اثر منوچهر هادی می باشد که پرفروش ترین و محبوب ترین سریال این هفته های شبکه نمایش خانگی می باشد.
در قسمت های اخیر سریال دل دیدیم که نکیسا وقتی که در ابندای ابراز علاقه به رستا بود؛ تصمیم به ادامه تحصیل، کمک گرفتن از رستا در شرکت در کنکور، هدیه های او به رستا (از جمله دستبند یادگاری مادرش) ، قاب عکس های رستا و کتاب هایش و… حتی شیفت شب کار کردنش برای پس انداز بیشتر و خریدن خانه ای که در آن مستاجر بوده است. تا این که روزی نکیسا، رستا را با آرش می بیند که با هم سوار ماشین می شوند و در پی این شکست عشقی به فکر خودکشی می افتد. سپس آوا برای او کارت دعوت عروسی را می آورد که نمک پاشیدن دیگری ست بر زخم نکیسا. قسمت 21 نیز با بازگشت سیاوش (نامزد و پسر عموی رابی) از آلمان به ایران همراه بود. ولی به دنبال رابی تا خانه آرش می آید و به زور وارد منزل می شود. در ابتدا آرش و حتی مادر آرش مانع او می شوند و حتی می خواهند که پلیس خبر کنند ولی آرش از مادرش می خواهد که اجازه بدهد تا سیاوش به اتاق رابی برود و با صحبت کند ولی اگر رابی او را نخواست برای همیشه این جا را ترک کند. در ادامه داستان، آوا با ضربه گلدانی که به سر فاراب زده بود وی را به حالت بیهوشی می برد، سپس با کمک اتابک که در خیابان منتظر آن ها بوده دست و پاهایش را می بندند. اتابک از آوا و مرسده می خواهد که خانه را ترک کرده و وی را با فاراب تنها بگذارد. اتابک وقتی که با فاراب تنها می شود در آغاز می خواهد که به پلیس زنگ بزند و با این کار وی را تهدید می کند ولی سرانجام فاراب راضی به مذاکره یا بهتر بگوییم معامله می کند. فاراب می پذیرد که در ازای گرفتن یک پول کلان بی خیال او و مرسده شود و از زندگیشان بیرون رود.